Landbageriet er et statskontrolleret økologisk bageri. Vi bager både produkter med gluten samt produkter af glutenfri råvarer. Alle vores produkter – også dem af glutenfri råvarer – bages friskt hver dag uanset om det gælder brødene, de mange forskellige boller eller de mange varianter af lækre kager.
Alle produkter af glutenfri råvarer – brød, boller, kager og wienerbrød er lavet af naturligt glutenfri råvarer dvs ingen hvedemelsrester. De er desuden fri for mælkeprodukter (laktose, bbortset fra focacciaen), æg og animalsk fedt.
Ved siden af den glutenfri produktion har vi en produktion af speltbrød af ren spelt, rugbrød af ren rug samt vegansk wienerbrød og hvedebrød.
Kom ind i vores butik på
Frederiksborggade 29
1360 Kbh KVi har åbent alle dage
mandag-fredag 6.30-18.00
lørdag 7.00-17.00 søndag 7.00-16.00Er du på ferie i Rørvig har vi en butik dér på
Toldbodvej 12
4581 RørvigHer har vi lukket i vinterhalvåret, men åbent i alle weekender og helligdage fra og med påskeferien til og med efterårsferien.
I Påskeferien samt i skolernes sommerferie åbent alle dage.
Åbningstiden er 7-16