Landbageriet er et statskontrolleret økologisk bageri. Vi bager både produkter med gluten samt produkter af glutenfri råvarer. Alle vores produkter – også dem af glutenfri råvarer – bages friskt hver dag uanset om det gælder brødene, de mange forskellige boller eller de mange varianter af lækre kager.


Kom ind i vores butik på

Frederiksborggade 29
1360 Kbh K

Vi har åbent alle dage
mandag-fredag 6.30-18.00
lørdag  7.00-17.00 
søndag   7.00-16.00


Alle produkter af glutenfri råvarer – brød, boller, kager og wienerbrød er lavet af naturligt glutenfri råvarer dvs ingen hvedemelsrester. De er desuden fri for mælkeprodukter (laktose)( bortset fra focacciaen ), æg og animalsk fedt.

Til wienerbrødet og tørkagerne bruger vi vegetabilsk margarine fri for transfedtsyrer.

Ud over produktionen af glutenfri råvarer har vi en stor produktion af speltprodukter, der omfatter mange typer brød og boller af spelt samt mange lækre kager.

Vores udvalg af rugbrød er uden tilsat hvede og bagt på surdej.

Endelig har vi en række forskellige økologiske grovbrød og grovboller, der indeholder hvede, men ligesom alle øvrige produkter er fri for melmix, sukker, æg, mælk og usunde fedtstoffer.


Er du på ferie i Rørvig har vi en butik dér på

Toldbodvej 12
4581 Rørvig

Her har vi lukket i vinterhalvåret, men åbent i alle weekender og helligdage fra og med påskeferien til og med efterårsferien.

I Påskeferien samt i skolernes sommerferie åbent alle dage.

Åbningstiden er 7-16